Even voorstellen

Even voorstellen

Passie

Ik ben Ineke. Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in mensen, zowel in de werking van ons lichaam als in wat mensen beweegt.

Jaren lang heb ik met veel plezier als maatschappelijk werkster gewerkt. Een aantal jaar geleden ben ik gaan doen wat echt bij me past. Mijn eigen massagepraktijk waarin persoonlijke aandacht, sfeer en werken op gevoel centraal staan.

De start was spannend, zal het lukken een eigen praktijk te starten? Is dit echt wat ik wil en heb ik wel voldoende in huis? Al deze vragen kan ik nu positief beantwoorden. Het masseren, het effect ervan en bovenal het persoonlijke contact in mijn praktijk maakt dat ik enthousiast en leergierig blijf.

Opleiding

foto inekeAls basis voor mijn praktijk heb ik de opleiding Sportverzorging en Massage afgerond. Verder heb ik verschillende opleidingen gedaan, zoals Blessurepreventie, StoelMassage, VoetreflexMassage en HotstoneMassage. Pas heb ik de opleiding tot Massagetherapeut afgerond. Deze opleiding bestaat uit meerdere modules zoals Rugpijn en Massage, Massage bij fibromyalgie en Lymfedrainage. Een mooie opleiding waarin ik weer veel heb geleerd. Masseren past echt bij mij!

Bel mij: 06 - 24 76 72 72

Massagepraktijk Quies

T: 06 - 24 76 72 72
E: info@MassagepraktijkQuies.nl
E: info@NatuurgeneeskundeQuies.nl