Hoofdpijn en massage

Hoofdpijn en Massage

Voor veel mensen zorgt hoofdpijn ervoor dat zij niet goed kunnen functioneren in het dagelijks leven. Er zijn veel verschillende vormen van hoofdpijn zoals: migraine, spanningshoofdpijn, klusterhoofdpijn, medicatie afhankelijke hoofdpijn, chronisch dagelijkse hoofdpijn, kindermigraine en aangezichtspijn.

Hoofdpijn kan veel verschillende oorzaken hebben, ik noem er een aantal: een verkeerde houding, slaaptekort, te weinig lichamelijke beweging en stress. Stress is één van de belangrijkste oorzaken van spanningshoofdpijn. Door emotionele problemen verhoogd de spierspanning in het lichaam. Spieren raken overbelast. Deze overmatige spierbelasting leidt vaak tot spanningshoofdpijn. Massage kan helpen deze hoofdpijn te verminderen of te laten verdwijnen.

Bij de HoofdpijnMassage masseer ik met zachte strijkingen de nek, de schouders, het gezicht en het hoofd. Ik zoek de blokkades in de spieren op die de hoofdpijn kunnen veroorzaken en geef deze extra aandacht tijdens de massage. Na deze massage kunt u spanning en stress beter loslaten.

Bel mij: 06 - 24 76 72 72

Massagepraktijk Quies

T: 06 - 24 76 72 72
E: info@MassagepraktijkQuies.nl
E: info@NatuurgeneeskundeQuies.nl