Sportmassage en Ontspanningsmassage

Sportmassage en Ontspanningsmassage

Sportmassage

sport massageSportmassage is een stevige vorm van massage. Zowel voor sporters als voor mensen die niet of weinig sporten. Sportmassage stimuleert de doorbloeding in de spieren. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd, waardoor pijnlijke en stijve spieren weer soepel voelen. Het lichaam herstelt sneller en is eerder gereed voor de volgende prestatie. Door deze massage neemt de kracht in de spieren toe. Een mooie manier om blessures te voorkomen en sportprestaties te vergroten.

Na een korte intake en een onderzoek ga ik met de massage aan de slag.

Ook kan ik spieren en gewrichten testen en u adviezen mee geven met als doel klachten tegen te gaan en blessures te voorkomen. Ik kan een tape of bandage aanleggen.

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage is een rustige en zachte massage gericht op ontspanning. Stress, burn-out klachten of even de dagelijkse beslommeringen los laten. OntspanningsMassage kan hierbij helpen. Bij deze vorm kunt u kiezen uit een volledige lichaamsmassage, waarbij de rug, schouders, nek, hals, armen, benen en voeten gemasseerd worden. U kunt ook een deel van uw lichaam laten masseren, bijvoorbeeld rug, schouders en hals of benen en voeten. Ik stem de massage af op uw wensen.

Na een korte intake ga ik direct aan de slag. Ik maak gebruik van strijkingen, knedingen en schuddingen. Stress kan lichamelijke klachten veroorzaken. Door massage geef je lichaam en geest de kans te herstellen van opgebouwde stress.

 

Bel mij: 06 - 24 76 72 72

Massagepraktijk Quies

T: 06 - 24 76 72 72
E: info@MassagepraktijkQuies.nl
E: info@NatuurgeneeskundeQuies.nl